Dekanın Mesajı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Mimarlık, Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi’nin temel amacı; eğitim-öğretim faaliyetlerinin yanı sıra sanat, tasarım ve bilim alanlarında kültürel değerleri korumak, çağdaş sanat anlayışı çerçevesinde üretken fikirler ve projeler üretmek, bu proje ve fikirlerin toplum yararına sunulmasını sağlamak ve yurt kalkınmasına katkı sağlayacak nitelikli bireyler yetiştirmektir. Bilimsel araştırmaları ve araştırmaların yayına dönüştürülmesini ön planda tutan fakültemiz, öğrencilerin ve öğretim üyelerinin düzenleyeceği bilimsel, mesleki, sosyal ve kültürel anlamda her türlü faaliyeti ve etkinliği desteklemektedir. Fakültemiz bölümlerine ilgi duyan üniversite sınavına girecek olan adayları aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Prof. Dr. Baki KESKİN

Dekan Vekili