ONLİNE SINAVLARDA YAŞANAN SIKINTILARA İLİŞKİN YAPILACAK OLAN MAZERET SINAVLARI HAKKINDA

Başlama Tarihi :   22.04.2020 Bitiş Tarihi :   08.05.2020

Fakültemizde; 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı bahar dönemi ara sınavları uzaktan erişim yoluyla devam etmektedir. 13 Nisan - 25 Nisan 2020 tarihleri arasında uzaktan erişim yoluyla gerçekleştirilen arasınavlara ilişkin olarak bulundukları yerde öğrencilerin internet erişimi, bilgisayar/cep telefonu ve  online sınav sistemi ile ilgili yaşadıkları sıkıntılar nedeniyle sıkıntı yaşayan öğrenciler için mazeret sınavları yapılacaktır. Arasınavlara mazeretleri nedeniyle giremeyen veya sorun yaşayan öğrenciler, 27-30 Nisan 2020 tarihleri arasında mazeretlerini bildiren bir dilekçeyi e-posta veya fax yoluyla fakültemize göndereceklerdir. E-posta ile yapacağınız başvurularda dilekçelerinizi imzalı olarak pdf veya jpg formatında fakültemizin "mgstf@cumhuriyet.edu.tr" mail hesabına göndermeniz gerekmektedir. Fax yoluyla yapılacak başvurularda dilekçenizi +90 (346) 219 13 10 numaralı faxa gönderebilirsiniz. Mazeret sınavlarınız 4-8 Mayıs 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

MİMARLIK, GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI