FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİ PERFORMANS DESTEK ÖDÜLÜ (ÖPED)

Haber Tarihi :   13.06.2024

Üniversitemiz Mimarlık Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü Öğretim Elemanı Dr. Öğr. Üyesi Enver Cenan İnce danışmanlığında Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri Sena Nur Ağırtopçu, Zeynep Mercan ve Yaren Keleş tarafından hazırlanan “Sivas Merkez İlçe ve Çevresine Yönelik Optimum Yerleşilebilir Alanların Analitik Hiyerarşi Süreci (AHS) Yöntemi Üzerinden Belirlenmesine Yönelik Olarak Coğrafi Bilgi Sistemleri Tabanlı Analiz Çalışmaları” başlıklı projenin TÜBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmalarında “Akıllı Şehirler ve Ulaşım Kategorisinde” Türkiye üçüncüsü olması dolayısıyla öğrencilere ve danışman öğretim üyesine ÖĞRENCİ PERFORMANS DESTEK ÖDÜLÜ (ÖPED) kapsamında belgeleri takdim edilmiştir.